Turvallinen harrastustoiminta koronapandemian aikana

16.10.2020

Noudatamme seuran toiminnassa viranomaisten ja Salibandyliiton asettamia koronaan liittyviä ohjeita ja määräyksiä. Sarjaotteluiden osalta noudatamme myös tästä linkistä löytyviä ajantasaisia Suomen Salibandyliiton ohjeita (https://salibandy.fi/fi/info/koronapandemia/).

Säännöt turvalliseen toimintaan

  1. Harjoituksiin, peleihin tai muihin joukkueen tapahtumiin saa osallistua ainoastaan täysin terveenä, ilman minkäänlaisia oireita sairaudesta.
  2. Muistamme erityisesti kolme pääohjetta: käsihygienia, turvavälit ja turhien lähikontaktien välttäminen.
  3. Vältämme turhaa oleskelua halleilla. Harjoituksiin hallille mennään sisälle vasta, kun edellinen ryhmä on sieltä poistunut. Vuorot lopetetaan 5–10 min normaalia aikaisemmin, jotta ehditään poistua ulos ennen seuraavan ryhmän tuloa.  
  4. Jokainen kuljettaa mukanaan omia kasvomaskeja ja käsidesiä. Pelimatkoilla käytämme kasvomaskia hallilla peliajan ulkopuolella.
  5. Käsittelemme vain omia tavaroitamme (esim. juomapullo).
  6. Pidämme harjoitusryhmät samoina. Paikalla on vain harjoittelun ja pelaamisen kannalta välttämättömät henkilöt. Ottelutapahtumissa ja harjoituksissa ei saa olla paikalla yleisöä.
  7. Joukkueen yhteisiä varusteita (pallot, kartiot yms.) käsittelee vain yksi henkilö. 
  8. Muistutamme myös kaveria noudattamaan ohjeita, sillä ohjeita noudattamalla mahdollistamme harrastustoiminnan jatkumisen.
  9. Suosittelemme koronavilkun käyttämistä.
  10. Muistamme olosuhteista huolimatta pitää hauskaa ja nauttia pelaamisesta!